Praznična domaća kafa
Praznična domaća kafa je mešavina arabike i dve vrste robuste sa notama lešnika, i koju karakteriše tradicionalno pun ukus, i intenzivna aroma.
Klasična aroma i miris su osnovne karakteristike koje su nas vodile kod odabira naziva Classic tradicionalne kafe.
Ukoliko volite klasičnu recepturu, ne treba da tragate dalje. Kafa je najbolja kada je sveže mlevena, zato je meljemo neposredno pre dolaska kurira što daje dodatnu svežinu ovoj mešavini.
Ukoliko želite da usavršite pripremanje Praznične domaće kafe, sve što je potrebno da uradite je da:
- sipate vodu i kvalitetnu i fino samlevenu domaću kafu u džezvu
- lagano pomešate da se ne stvaraju grudvice
- kada kafa proključa i stvori se pena, ne dozvolite da proključa do kraja
- uklonite penu u šolju
- zatim sipajte kafu u šolju tako da se pena zadrži na površini.
Prijatno!
Mešavina pržene mlevene kafe - Praznična domaća kafa
Vrsta: Arabika, Robusta (Brasil Minas, India cherry, India Kaapi Royal)
Note: lešnika
Zemlja porekla: Srbija
Neto težina: 250g
Praznična domaća kafaž je mešavina arabike i dve vrste robuste sa notama lešnika, i koju karakteriše tradicionalno pun ukus, i intenzivna aroma.